Piano bij Petra

Op de Vinkenbuurt in Maarn geef ik al jaren met veel plezier pianoles. Klassiek, popnummers, filmmuziek, akkoorden, improvisatie. Het leuke van lesgeven vind ik het contact met zowel kinderen als volwassenen. Vanuit ieders belevingswereld ontstaan gesprekken: Wat vind je mooi? Wat wil je leren? Ik sluit daar bij aan en wil mijn leerlingen plezier laten beleven in piano studeren. Aan het conservatorium studeerde ik af in de hoofdvakken Piano en Schoolmuziek.

Ik ben lid van de EPTA, European Piano Teachers Association, en ontmoet collega’s op congressen en studiedagen. Met interesse volg ik alle ontwikkelingen in het muziekonderwijs.

Lessen

Individuele lessen voor alle leeftijden vanaf 7 jaar.

Lesdagen: dinsdag, woensdag en donderdag.

Kosten: scholieren betalen voor 30 minuten les per week €875.- per jaar. Dit kan worden betaald in termijnen. In de schoolvakanties is er geen les. In overleg zijn er meerdere mogelijkheden.

Volwassenen kunnen gebruik maken van een 4-lessenkaart.

Contact

Telefoon: 0343-443262
Mobiel: 06-49376258
E-mail: petravandersnoek@outlook.com