Vioolles in Maarn

Welkom bij vioolles in Maarn

Sinds enige tijd geef ik vioolles in Maarn. Deze lessen zijn voor kinderen en volwassenen. Vooral de kinderen samen brengen en een orkestje vormen is een leuke uitdaging voor mij en de leerlingen, ze zijn niet alleen met hun instrument maar kunnen ook kennis maken met de andere leerlingen en daar plezier aan beleven.

Zelf ben ik een ervaren viool- en altviooldocent en speel al jaren in diverse
professionele orkesten. Graag geef ik mijn muzikale ervaring door aan de leerlingen.

Opleiding: viool – altviool- piano aan het conservatorium in Hilversum.

Een moeder van een leerling vertelt :
Onze dochter droomde ervan viool te gaan spelen. We kwamen in contact met Charlotte en nu 1,5 jaar later is onze dochter nog steeds heel enthousiast. Charlotte is gedreven enthousiast en ze weet waar ze het over heeft. Ook let ze goed op lichaamshouding en zuiverheid van het spelen.

Naast de gewone lessen zijn er een paar keer per jaar orkestrepetities met alle leerlingen samen. Dit geeft een extra positieve lading aan het spelen op de viool.

Mijn tarief is 21,50 per 30 min. (privéles) Exclusief vioolhuur.
Samen kennis maken met de viool is ook mogelijk, max.3 kinderen per 3 kwartier en vanaf 5 jaar. (aangepast tarief).

Contact

Voor meer informatie kunt u mij bellen of appen op 0640757267, Charlotte Veltman Rutgers.


Lesboeken